Ungdom
(Denna sidan kommer inte att uppgraderas så ofta, läs istället på INFO. Där kommer all ungdomsinformation även att finnas)

Nu dra vi igång ungdomsträningen för hösten 2009
Vi kommer att köra på söndagar kl: 10-12. Träningen vänder sig till 65cc-125cc förare. Vi kommer att dela upp i 2 grupper. Vi kommer precis som tidigare att använda FORUM-sidan där vi skriver inför varje helg vad som gäller. Det kan hända att vi någon gång har förhinder eller att vi tränar  någon annanstans, det är därför viktigt att du läser på forumsidan. Vi startar söndagen 23 aug 2009.

Välkomna Stefan och Anna Anderberg  0504-120 72
.

Max Larssons bilder från ungdomsträningen 23 aug 2009
Första träningen hösten 09 med Stefan Andersson och MK Pionjärs Sebastian Adielsson som ansvariga. Robban Salomonsson var också med och visade hur man inte ska köra.

Man tränade balans, köra på planka, garage vändning och den svåra tekniken att köra på sandigt underlag. Efter fikat körde man delar av endurobanan.


Sebastian Adielsson visar. Notera att Erik Anderberg och Oscar Kjellman i bakgrunden körde den tuffa USM-tävling på Lundafältet dagen före. Trots detta är man på hjulen och vill träna igen! FOTO: Max Larsson.


Alexander Nilsson & Stefan Andersson. FOTO: Max Larsson


Genomgång. FOTO: Max Larsson


Manöverprov. FOTO: Max Larsson


Genomgång! FOTO: Max Larsson.

INFO HISTORIA BILDER FORUM LÄNKAR UNGDOM TMK

Webmaster Mikael Sandberg