Six Days Chile 2018
FOTO: Stefan Holm/Patricia Eneroth

2018-11-11
Här kommer lite bilder efter invigningen som gick förvånansvärt smidigt...
Idag blir det nog bara ett prov för att sedan vara med på service möte och plocka i ordning inför starten!
Mvh Hölm 

2018-11-10
Nu har vi gått alla prov och det kan sammanfattas som tidigare med mycket snabba och hårda prov. (Sällan eller aldrig under 3:ans växel). Alla enduroprov är mer eller mindre kraftigt kuperade. Det är många branta backar och skråsvängar där det svåra är att hålla uppe farten genom hela provet. Så en hälsning till "Kenta" är att Falköpingsträningen var helt rätt!!!  Nu skall vi gå på invigning i några timmar... Mvh Hölm 
2018-11-10
Proven är fina där alla utom två är av typen hårdbana med mycket backar och skråkörning med en hög snittfart mellan buskar och träd. Dammet kommer nog bli ett problem då det inte regnat på länge och det blir tre förare till start per minut. Alla förare är anmälda och besiktningen är klar. På lördag skall vi försöka gå fyra prov innan invigningen i kväll. Mvh Hölm


Här kommer lite bilder. Här är det varmt och gott. Proven ser mycket fina ut.
Mycket växlande terräng så långt men ingen sand än så länge... Mvh Hölm