Intresseanmälan till Stafettvasan 2017 www.vasaloppet.se

Tibro MK Enduro har bokat 3 lag till Stafettvasan 3 mars 2017. Nu behöver vi veta om du är intresserad att hänga med på detta. Som ett första del i detta så kör vi en intresseanmälan för att se hur många det blir. För den som ej vet så är man 5 pers/lag. För att få vara med skall man åka enduro för Tibro MK. Skicka ett mail till om du är intresserad senast 15 maj. Så återkommer vi med mer info senare.
Fem deltagare delar på 90 km. 2 400 lag. 12 000 skidåkare. Feststämning och glädje. Fem deltagare delar på den 90 km långa sträckan från Sälen till Mora. Det spelar ingen roll om ni är ett företag eller ett kompisgäng, alla får uppleva samma feststämning och glädje.

Även om många av sträckorna är förhållandevis korta, så krävs träning och bra förberedelser. Varför inte träna tillsammans i laget? Då kan ni lyfta varandra hela vägen fram mot mållinjen i Mora. Delsträckornas längd: 1. 24 km, 2. 24 km, 3. 14 km, 4. 9 km, 5. 19 km. Läs mer på www.vasaloppet.se