Honda Johansson mpe, redo för Enduro VM´s premiärtävlingar i Spanien och Portugal


Teamlastbil och trailer är lastade och redo för VM


För att vara väl förberedda till VM, har Teambasen flyttats från Bollebygd till Girona I Spanien för några veckor sedan. Träning och tester står på dagsprogrammen. Bade förare och tävlingsmaskiner börjar verkligen bli top of the line.


Niklas Gustafsson kommer att köra Honda CRF 450R både under VM och SM


Niklas och hans CRF 450R är nu I bra form, för att få Nisse I god for krävs mycket och hård träning, för att få hans tävlingsmaskin var det betydligt enklare. Köp en Sverigesåld CRF 450R, montera ett Akrapovic helsystem, skicka fjädringen till Mr Månsson, på med ett TwinAir Powerflowkit, på med Polisportplast och fyll i Castrol olja, hur svårt kan det vara????


Även Teamets Norske Gutt John-Christian Seljord är riktigt på hugget.


Teamets träning och tester I Spanien har fort bade J-C och hans Honda CRF 250R framåt.


För Teamets Juniorförare Adam Boberg kommer VM-tävlingarna att bli ett riktigt stort äventyr.


För mig som Teamchef, kommer dessa VM-tävlingar att bli riktiga höjdare, ända sedan jag avslutade min egen professionella tävlingskarriär har jag verkligen längtat tillbaks till VM-atmosfären.


Under Teamets träning och tester I Spanien har jag passat på att köra så mycket jag orkar själv, här är Nisse, Adam och Jag på toppen av en bergskedja efter en sextimmars tuff träningsdag. Min egen tävlingskarriär är över, men passionen att köra, ja den kommer nog alltid att sitta kvar. Det var faktiskt helkul att se hur ränderna i en zebra sitter kvar ganska länge…

Nu ser vi verkligen fram emot VM-deltävlingarna i Spanien och Portugal. Speciellt Spanska deltävlingen kommer att bli helkul då jag själv både kört Spanska mästerskapstävlingar och VM på denna heliga Enduromark tidigare.

Jag vill även passa på att tacka Teamets Partners som gör vår VM-satsning möjlig, ett stort tack till er alla!

Vill även passa på att säga ett speciellt tack till Honda som står vid vår sida för 21:a året i rad, våra vänner på Akrapovic som specialbygger våra top of the line avgassystem efter resp förares spec. Castrol och Duells med alla sina varumärken, Polisport, och våra long time friends på Twin Air, Månsson racing suspension, ja listan är ganska lång.

Även ett speciellt tack till våra finansiella partners Bilsport MC Specialförsäkring, Gnosjö plåtförädling, Hedströms åkeri, LN-kyla och Paroy energi.

Tillsammans är vi starka, men utan någon av er alla vore inte detta möjligt!

Med vänlig hälsning, och tack för att ni gör så att solen alltid skiner på oss!

För att se flera rapporter och bilder, besök teamets hemsida, www.johanssonmpe.se

Joakim Johansson

Honda Johansson mpe Sweden

Always in style