tibromk-enduro.nu
Tillbaka till INFO

Smakprov av Mats Svenssons bilder från Grängesbergs MS, Vintercup 2010-02-13

Dagen bjöd på väldigt kylig morgon. Så småningom vart det lite varmare under dagen och det vart till och med lite sol på slutet. Fina spår enligt de flesta jag talade med. Eftersom snön inte fått packats ihop av något blidväder under vintern hittills så var det lite löst emellanåt i spåret men de flesta verkade trivas och en del tyckte det vart det finaste spåret hittills under Vintercupen.

I Seniorklassen startade de fyra tätherrarna i en rasande jakt på varandra som det övriga fältet inte mäktade med att haka på i. Så småningom stod Peter Nilsson som segrare före Jonas Bengtsson.

I Junior segrade Lars Löfgren som körde på en Husa 390 som han kommer att åka med i Juniorklassen före Niclas Lindberg, dessa två stod i en klass för sig och var drygt 4 minuter före trean.

Mats Svensson
www.m-svensson.se

Senior: 1) Peter Nilsson, Woxnadalens MK, 1:51:12. 2) Jonas Bengtsson, FMCK Falun, 1:51:46. 3) Pontus Högberg, Skutskär MS, 1:53:38. 4) Tomas Jansson, Woxnadalens MK, 1:54:31. 5) Pär Andersson, FNE, 1:56:20. 6) Fredrik Kvarnström, Folkare MK, 1:58:26. http://enduro.klubbstugan.net


Fredrik Berg bröt


Pontus Högberg trea


Peter Nilsson dagens segerherre


Jonas Bengtsson tvåa


Johan Carlsson


Pär Andersson femma


Tomas Jansson fyra