20030510 Lagtävlingen "Spättåsrundan", Skene MS
Tillbaka till

Skene MS arrangerade idag sin stafett "Spättåsrundan". Tävlingen gick över 3 timmar för motionsklassen och junior, laget fick bestå av två förare. Det kördes även klasserna ungdom 14-15 år, ungdom 80 cc 12-13 år och ungdom 125 cc, här var det inga lag.

AKIVBILD Niklas Börjesson, Tibro MK. FOTO: Mikael Sandberg

Banan var väldig tuff med mycket rötter och sten, det fanns även några djupa spår att fastna i. I banan ingick även en sväng på rally-cross och motocross banan. Tävlingen började med ungdomsklasserna som ej körde i lag. Niklas Börjesson, Tibro MK i klassen 80 cc 12-13 år gjorde här en stark presentation och körde samma tuffa bana som motionsklassen. Niklas blev femma i klassen men en körtid av 62 minuter.

AKIVBILD Daniel Johansson, Tibro MK. FOTO: Pierre Bellehed

Motions och juniorklassens start var med avslagna motorer. Daniel Johansson, Tibro MK tog starten och ledde hela första varvet. Daniels lagkamrat var Erik Svensson och de slutatde på en fjärde plats. Segrade gjorde Mattias Svensson/Jonas Hermasson, Skene MS/MA Lerum tätt följd av Bröderna Johansson, Skene MS.

AKIVBILD Erik Svensson, Tibro MK. FOTO: Pierre Bellehed